İkiz kardeşi olan annenin ikiz kızları, anneleriyle aynı kaderi paylaştı 

İkiz kardeşini trafik kazasında kaybeden annenin ikiz kızlarından biri de gölette boğularak vefat etti. Acılı anne, “Kardeşim beni bıraktı, kızım da kardeşini bıraktı.” diye feryat etti.  

YAŞAM 10.08.2021, 14:18 11.08.2021, 09:08
İkiz kardeşi olan annenin ikiz kızları, anneleriyle aynı kaderi paylaştı 

Adana Tufanbeyli’de yaşayan Habibe Cankurt’un kaderini, kızları da yaşadı. 1979 senesinde çift yumurta ikizi olarak dünyaya geldiğini kardeşi Mustafa’yı 2003 senesinde trafik kazasında kaybeden Habibe Cankurt, 2008 senesinde dünya evine girdi. İkizini kaybettikten sonra acı dolu günler geçirdiğini söyleyen Cankurt, 2009 senesinde Belinay Şeyma ve Emine Buğlem isimli ikiz kızlarını dünyaya getirdi. 



İkizler de aynı kaderi paylaştı 

Bu sene Tufanbeyli’ye giden Emine Buğlem Cankurt, 10 Temmuz günü Kürebeli Yaylası’nda arkadaşı İrem ile birlikte Kürebeli göleti kenarında oynarken gözden kayboldu. Yapılan aramalar sonucunda Emine Buğlem’in cansız bedeni gölette bulundu. Otopsisi yapılan Buğlem, dayısının yanında toprağa verildi. 



“Kardeşim beni yalnız bıraktı kızım da kardeşini” 

Yaşadığı dramı anlatan acılı anne Habibe Cankurt: “Ben kimseden şikayetçi değilim ama o göletin çevresine tel örgü çekilmesi gerekiyor. Bir de o sırada kızımın yanında İrem isimli arkadaşı varmış. İrem konuşmuyor. Kendisinden o gün neler olduğunu anlatmasını istiyorum. Orada neler yaşandığını hiçbirimiz bilmiyoruz. Ben 2003 senesinde ikizimi kaybettim. Şimdi de kızlarımdan biri vefat etti. Kardeşim beni yalnız bıraktı kızım da kardeşini.” 





Yorumlar (0)