İki kişi zor taşıyordu! Antalya’da kadın hırsız hayrete düşürdü

Günün erken saatlerinde iş yerlerine gelen klima teknik servisi işçileri, bir gün önce koydukları klima motorunu aynı yerde bulamadı. Güvenlik kamerasını kontrol eden işçiler, iş yerlerine hırsız girdiğini fark etti.

YAŞAM 07.09.2022, 16:15 08.09.2022, 16:05
İki kişi zor taşıyordu! Antalya’da kadın hırsız hayrete düşürdü

Antalya’da iş yeri çalışanlarını fazlasıyla şaşırtan bir hırsızlık meydana geldi. Servis çalışanları, mesaiye başlamak üzere günün erken saatlerinde iş yerini açtı. Alanya ilçesinde bulunan iş yerinde önceki gün koydukları klima motorunu aynı yerde göremeyen çalışanlar kamera görüntülerini inceledi fakat gördükleri karşısında hayrete düştüler.

“İki personel zor kaldırıyoruz”

Bir kadının 50 kilogram ağırlığında olan bir klima motorunu gayet kolay bir şekilde kaldırdığını ve götürdüğünü görünce şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade eden Mahir Çelik, “Saat 08.00 sularında iş yerine geldik. Daha bir gün kadar önce yerine kaldırdığımız klimanın orada olmadığını anladık. Ardından güvenlik kamerasını açtık ve neler olmuş bakalım dedik. Biz personellerin iki kişi zorla kaldırdığı 50 kilogram ağırlığında olan klimanın bir kadın tarafından rahatlıkla kaldırıldığını ve el arabasına götürüldüğünü gördük. Bu durum sonrasında şoka uğradık diyebilirim.” dedi.

50 kilogram ağırlığında olan klima motorunu kucakladı

Edinilen bilgilere göre, hırsızlığın yansıdığı kamera kayıtlarında, bir kadının teknik servise ait olan bölgeye giriş yaptığı görülüyor.

İçeriye yönelen hırsız, daha sonra gözüne kestirdiği 50 kilogram ağırlığına sahip olan klima motorunu kolay bir şekilde kucağına alıyor ve götürüyor.

Yorumlar (0)