İki kentte peş peşe baba vahşeti! 5 kişi öldü!

Tekirdağ ve Antalya'da yaşanan cinayetler, Türkiye'yi şoke etti. Tekirdağ'da bir baba, eski eşini ve 3 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Antalya'da yaşanan olayda ise cinnet getiren bir kişi, av tüfeğiyle 2 çocuğunu ve eşini vurdu.

YAŞAM 17.06.2022, 21:20 17.06.2022, 21:38 Hakan Öksüz
İki kentte peş peşe baba vahşeti! 5 kişi öldü!

Türkiye, Tekirdağ ve Antalya'da yaşanan vahşet olaylarıyla şoke oldu. Edinilen bilgilere göre Tekirdağ'ın Süleymaniye ilçesinde yaşayan Burak T. (24) ile Cansu S. (24), şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir hafta önce evliliklerini sonlandırdı. 

3 yaşındaki oğlunu ve eşini bıçaklayarak öldürdü

Boşanan çiftin, tartışmaya devam ettikleri aktarıldı. İkili arasındaki tartışma şiddetlenince Burak T., eski eşi Cansu S.'nin yaşadığı eve gitti. Cansu S. ile 3 yaşındaki oğlu Selim Ali T.’yi bıçaklayarak öldüren Burak T., olay yerinden kaçtı.

Polise teslim oldu!

Cinnet getiren Burak T. tarafından öldürülen anne ile çocuğun cansız bedenleri, hastane morguna kaldırıldı. Gelen bilgilere göre saklandığı evde intihar etmek isteyen Burak T., daha sonra bundan vazgeçerek polise teslim oldu. Emniyette sorguya alınan zanlının, tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Antalya'da baba dehşeti: 2 çocuğunu ve eşini öldürdü

Bir vahşet haberi de Antalya'dan geldi. Kentin Serik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda cinnet getiren O.M., eşini ve 2 çocuğunu av tüfeğiyle öldürdü. 3 yaşındaki kızını, 7 aylık oğlunu ve eşini öldüren O.M., kendini de vurdu.

Av tüfeğiyle ailesini öldürdükten sonra kendini de vuran O.M.'nin, yaralı şekilde hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Polis ekipleri, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)