İki gündür haber alınamıyordu: İzmir'de vahşet

İzmir’e bağlı Dikili ilçesinde nişanlısı ile ayrılma aşamasında olduğu öğrenilen kadın, nişanlısını katlettikten sonra aynı tüfekle yaşamına son verdi.

YAŞAM 02.05.2022, 18:50 03.05.2022, 17:09
İki gündür haber alınamıyordu: İzmir'de vahşet

Korkunç olay, dün saat 21.00 sularında Dikili ilçesindeki Çandarlı Mahallesi’nde yer alan bir sitede yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, nişanlı oldukları belirtilen D.A. (37) ve M.B.A.'nın (49) iki gündür kayıp oldukları kaydedildi. 

Yakınlarının ihbarda bulunması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Jandarma personelleri, Karşıyaka ilçesindeki bir kuru temizleme şirketinde görev yapan M.B.A.'nın iki gün önce iş yerinden nişanlısı ile birlikte çıkıp, Dikili'de kiraladıkları eve gittiğini belirledi. 

Başından vurdu

Edinilen bilgiye göre, ayrılma aşamasında olan çift arasında tartışmaya yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte D.A., evde bulunan av tüfeğiyle nişanlısı M.B.A.'yı başından ve vücudundan vurdu. Genç kadın daha sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

Savcının inceleme yapmasının akabinde çiftin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

M.B.A.'nın cenazesi gerçekleştirilen otopsinin akabinde sabah saatlerinde yakınları tarafından teslim alındı. M.B.A.'nın naaşı, Soğukkuyu Merkez Camisi'nde eda edilen namazın akabinde Soğukkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Güvenlik güçleri olaya ilişkin tahkikat başlattı.

Yorumlar (0)