İki genç kız evden kaçınca ortalık karıştı! Yanlış anlaşılma kan döktü

Evden kaçan iki genç kız, belirli bir süre sonrasında yabancı uyruklu bir kişinin cep telefonuyla aileleri ile görüştü. Bu durum sonrasında kızların ailesi telefonunu kullandıkları gencin kızlarını kaçırdığını düşündü. Gencin evini basan aile 2 kişiyi yaraladı.

YAŞAM 02.08.2022, 16:51 03.08.2022, 12:56
İki genç kız evden kaçınca ortalık karıştı! Yanlış anlaşılma kan döktü

İstanbul’un ilçesi olan Zeytinburnu’na bağlı Çırpıcı Mahallesi’nde hayatını sürdüren 17 yaşındaki genç kız ve 19 yaşında olan teyzesi, ikamet ettikleri evden kaçtı. Beraberlerinde telefon götürmeyen genç kızlar, aynı sokakta hayatını sürdüren yabancı uyruklu bir kişinin cep telefonuyla aileleri ile görüştü.

Evi basmaya geldiler

Kızlarının uzun süre eve dönmemesi üzerine sinirlenen aile, yabancı uyruklu kişinin kızları kaçırdığını düşünerek gencin ikamet ettiği adrese baskın düzenledi. Saat 23.00 sularında yabancı uyruklu gencin kapısının önüne doluşan öfkeli aile, evi taşlamaya başladı.

2 kişi bıçaklandı

İki kızında evden kaçması hakkında bilgisi bulunmayan yabancı uyruklu genç, evini basmak isteyen kalabalığa saldırdı ve elindeki bıçakla 2 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Kız kaçırma söylemlerinden dolayı ortaya çıkan yanlış anlaşılma, bıçaklanma olayı ile beraber daha da büyüdü.

Kalabalık dağılmadı, çevik kuvvet geldi

Kızların ailesi yaralıları için hastane önünde uzun süre beklerken, olayın meydana geldiği bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ekibi gönderildi. Polislerin uzun çabalarının sonrasında kalabalık dağıtıldı.

Yorumlar (0)