İğne atsan her yere düşüyor!

Her bayram arifelerinde "iğne atsan yere düşmez" denilen 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, pandeminin etkisiyle en sakin arifesini yaşıyor.

YAŞAM 30.07.2020, 16:11
İğne atsan her yere düşüyor!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na, Kurban Bayramı arifesine rağmen pandeminin etkisiyle alışılmadık bir sessizlik hakim.

Bayram önceleri büyük yoğunluğun yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, Kurban Bayramı arifesinde olunmasına rağmen Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınının etkisiyle yoğunluk bulunmuyor.

Arife günleri ya da birkaç gün öncesinden, bayramı geçirecekleri memleketlerine ya da tatil beldelerine akın eden vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda büyük yoğunluğun yaşanmasına neden olurdu. Ancak koronavirüs gölgesinde geçirilecek ilk Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da en sakin ve sessiz arifelerden biri yaşanıyor.

Çok az sayıda yolcunun geldiği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yazıhane ve peron önlerinde alışılmış kalabalık ve hareketlilik bulunmuyor.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkisiyle yarı kapasiteyle yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin kaptanları da durumdan pek memnun değil.

Otobüs şirketi yöneticileri, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınının etkisiyle şehirler arası yolculuk yapmak isteyen vatandaşların toplu taşıma yerine artık kendi araçlarını kullandığını ya da hava yolunu tercih ettiğini belirtiyorlar.

Yorumlar (0)