İçki içenlere ateş etti, polislerle çatıştı!

Küçükçekmece'de içki içerek çevredekileri rahatsız ettiği iddia edilen bir gruba tüfekle ateş açan F.K. adlı kişi, dehşet yarattı. Olay yerine gelen polisler de çatışan şahıs, evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Görgü tanığı olan Celal Cankat adlı vatandaş, "Polisler o taraftan, bu da diğer taraftan ateş ediyor. Sanki kovboy gibi. Korkusuz şekilde ayakta ateş ediyordu." dedi.

YAŞAM 29.08.2022, 10:49 29.08.2022, 11:43 Hakan Öksüz
İçki içenlere ateş etti, polislerle çatıştı!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, bölgede yaşayan vatandaşları paniğe sürükledi. Olay, Sultan Murat Mahallesi'nde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre alkol alarak çevredeki insanları rahatsız edenlere sinirlenen F.K. adlı bir kişi, tüfeğini alarak kendini dışarı attı. Tartıştığı bir kişiyi tüfekle yaralayan F.K. dehşet saçtı. Olay anı, bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polis ekiplerine ateş açtı!

Tüfek seslerinden dolayı bölgeye gelen polis ekipleri, cinnet getiren şahsı engellemeye çalıştı. Elindeki tüfeği polis ekiplerine doğrultan ve ateş açan F.K., bir süre polisle çatıştıktan sonra kaçtı. Mahallede olayı soruşturan polis ekipleri, adresi belirlenen F.K.'nin evine baskın yaptı. Özel harekat ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, emniyete götürüldü ve sorgulamaya alındı.

"Birini vurarak yere düşürdü, sonra dipçikle vurdu"

Olayın tanıklarından Celal Cankat, basın mensuplarına gördüklerini anlattı. Bir elinde uzun namlulu tüfek taşıyan şahsın, bir elinde de yedek fişeklerin bulunduğunu kaydeden Cankat, "İçki içerek grup halinde yürüyen kişilere ateş açtı. Birini vurarak yere düşürdü. Adam kalkmaya çalışınca dipçikle vurdu. Bu darbeyi alan kişi yere yıkıldı. Hareket etmediği için öldüğünü düşündüm." dedi.

Kovboy gibi ateş ediyordu"

Tüfekli şahsın, olay yerine gelen polislere de ateş açtığını belirten Celal Cankat, "Polisler o taraftan, bu da diğer taraftan ateş ediyor. Sanki kovboy gibi. Korkusuz şekilde ayakta ateş ediyordu. Polisler ise siper almıştı. Şaştım kaldım. Biz de korunmak için kahveye sığındık. Bize de ateş açar diye korktuk. Bu içkicilerden bıktık artık. Çilingir sofrası kuruyorlar, aileler bu durumdan rahatsız. Kadın müşterim varken pantolonunu indiren bile var." diye konuştu. 

Yorumlar (0)