İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama: Amanoslar'da Eren Kış-2 Operasyonu

Hatay’da, İçişleri Bakanlığı tarafından Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu için harekete geçildi. Operasyon sürecinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando, Polis Özel Harekat ve güvenlik korucularının bulunduğu 718 personel görev alıyor.

YAŞAM 11.11.2021, 10:31
İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama: Amanoslar'da Eren Kış-2 Operasyonu

Türkiye’nin yurt içinde ve sınır ötesinde düzenlediği operasyonlarla terörle mücadelesi kararlılıkla devam ediyor. 

718 personelli operasyon

İçişleri Bakanlığı, Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu için harekete geçti. İçişleri Bakanlığı tarafından 718 güvenlik personelinin katılımı ile birlikte Hatay'da, Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu başlatıldı.

Terör örgütü PKK’yı, Türkiye gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Hatay'da “Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu" için düğmeye basıldı. Operasyon kapsamında, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı idaresinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando, Güvenlik Korucu timleri ve Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinden oluşan 62 operasyonel tim ile birlikte 718 personel görev alıyor.

Yorumlar (0)