İçinde 2 bebek olan araç seyir halindeyken bir anda alev aldı

Küçükçekmece’de bir araç seyir halindeyken alev almaya başladı. Aracın yandığını fark eden sürücü aracı emniyet şeridine çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracı söndürürken kullanılmaz hale gelen araç çekici ile yoldan kaldırıldı. Araçta yer alan 2’si çocuk 7 kişi ise canlarını zor kurtardı.

YAŞAM 28.04.2022, 11:54 28.04.2022, 18:03
İçinde 2 bebek olan araç seyir halindeyken bir anda alev aldı

Küçükçekmece’de gece saatlerinde meydana gelen olayda içinde 5 yetişkin ve 2 bebeğin yer aldığı otomobil seyir halindeyken birden yanmaya başladı. TEM Otoyolu’nda İbrahim Kalaycı adlı vatandaşın kullandığı otomobil bir anda alev aldı.

Araç kullanılmaz hale geldi

Aracın yandığı fark eden Kalaycı aracı emniyet şeridine çekerek durdurdu. Daha sonra aracın içinde yer alan 2 çocuk ve yetişkin araçtan çıkarak kendini alevlerden korumaya çalıştı. Sürücünün ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve polis geldi. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına yolda güvenlik önlemleri alırken itfaiye ekipleri de yanan araca müdahale ederek yangını söndürdü. Yanarak kullanılmaz hale gelen araç çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Yabancı uyruklu olduğu tespit edilen ailenin sağlık durumunun yerinde olduğu belirlendi.

Arabada bebekler vardı

Yanan aracın sürücüsü İbrahim Kalaycı şu açıklamalarda bulundu:

Aksaray’dan ailem ile birlikte geliyordum. Arabada 5 yetişkin ve 2 çocuk vardı. Ön tampondan alevler yükseldiğini fark ettim. Aracı sağa yanaştırarak durdurdum ve ailemi araçtan çıkararak eve gönderdim. Daha sonrasında itfaiyeyi aradım. Arabada bebekler de vardı. Çok şükür ki kötü bir şey olmadı.

Yorumlar (0)