İçerisinde hasta ve sağlık personeli olan ambulansı kaçırdı

Nevşehir’de bir vatandaş, 112 ekiplerine ait ambulansı, hasta ve sağlık personeliyle beraber kaçırdı. Toplam 3 araca çarpan ambulans, yaklaşık 10 km kaçtıktan sonra kaza yaparak durabildi. 

YAŞAM 07.10.2022, 09:23 08.10.2022, 08:42
İçerisinde hasta ve sağlık personeli olan ambulansı kaçırdı

Gülşehir’den Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine hasta getiren ambulans, hastayı indirmek için Nevşehir Devlet Hastanesi acil bölümüne yanaştı. Tam bu esnada ambulansa binen Mustafa S., ambulansı, içerisindeki sağlık personeli ve hasta ile beraber kaçırdı. 

Kaza yaparak durabildi

Ambulansı kaçıran Mustafa S. 2000 Evler Mahallesi üniversite kavşağında kırmızı ışıktaki 3 araca da çarparak devam etti. 

Durumun bildirilmesi sonrasında polis ekipleri ambulansı takip etmeye başladı. Ambulansı kaçıran Mustafa S., kavşaktan dönerek yol bakım tesislerine kaçtı. Kaçırılan ambulans burada konteynere çarparak durabildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ambulanstaki hasta olay yerine sevk edilen başka bir ambulansla yeniden devlet hastanesine götürüldü. 

Şahıs gözaltında

Ambulansın çarptığı araç sürücüsü Yasin Y., yaşananları korku dolu gözlerle anlattı. Yasin Y., “Kırmızı ışıkta beklerken ambulans bir anda geldi ve bana çarptı. Yanımda bir araç daha vardı. İkimizin arasından geçmeye çalışırken aracıma çarptı” sözlerini kullandı. 

Polis ekiplerince gözaltına alınan Mustafa S. de doktor raporu için Nevşehir Devlet Hastanesine götürüldü. Devlet hastanesindeki işlemlerinden sonra gözaltına alınan Mustafa S. daha sonra emniyete götürüldü. 

Yorumlar (0)