İBB, Ataşehir refüjünde ağaç bırakmadı

İBB ekipleri, Ataşehir işlek bir yolun orta kaldırımındaki (refüj) ağaçların bir kısmını kökünden söktü. O ağaçlar bir kamyonete konularak götürüldü ancak yeniden nereye dikileceği konusunda herhangi bir yorum yapılmadı. Öte yandan bazı ağaçlar ise testerelerle kesildi. Mahalleli, belediye ekiplerine tepki gösterdi.

YAŞAM 07.04.2022, 16:09 08.04.2022, 10:13
İBB, Ataşehir refüjünde ağaç bırakmadı

Bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda Ataşehir’e bağlı İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerindeki bir refüje, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri geldi. Refüjde bulunan yeşillik alan üzerindeki ağaçların bir kısmını söken görevliler koca koca ağaçları kökleriyle birlikte bir kamyonetin kasasına yükledi. 



Ağaçların akıbeti bilinmiyor

Kamyonete yüklenen birkaç ağacın nereye götürüldüğü hakkında bilgi verilmezken bazı ağaçların da kesildiği görüldü. Bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Ağaçsız kalan alan ise havadan görüntülendi ve video kaydına alındı. Tepki gösteren vatandaşlardan biri olan Ercan Güven, “Halka hesap versinler. Önce bir açıklama yapsalardı zaten biz bunu anlardık. Biz bu şekilde ağaçların kesilmesini de sökülmesini de kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)