Hurdayken aldı, 70 bin liraya sattı!

Kahramanmaraşlı esnaf, 7 bin TL'ye satın aldığı, açılır tavan, yol bilgisayarı gibi son model araçların sahip olduğu özelliklerle donattığı otomobiline 70 bin TL'ye alıcı buldu.

YAŞAM 09.11.2020, 20:48 10.11.2020, 17:38
Hurdayken aldı, 70 bin liraya sattı!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde oto anahtarcılığı yapan Mehmet Özkan, çok uygun fiyata aldığı eski araçları yaptığı değişikliklerle çok özellikli otomobiller haline getiriyor.

7 bin TL'ye aldı, 70 bin TL'ye sattı

Hurdaya çıkmak üzere bulduğu bir aracı satın alan Özkan, motor aksamında bakım yaptırdıktan sonra tavanının bir bölümünü aletle kesip, gelişmiş araçlarda bulunan açılır tavan taktı.

Aracı start/stop ve katlanır ayna gibi özelliklerle donatan Mehmet Özkan, hurda fiyatına satın aldığı otomobili 10 katı fiyata sattı.

"2 aylık emeğin karşılığını aldım"

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski arabalara ilgisi olduğunu söyledi.

Hurda araçları alıp üzerinde değişiklikler yaptığını söyleyen Mehmet Özkan, "Bu aracı da 7 bin TL'ye hurda olarak alıp değerlendirmek istedim. Otomobile cam tavan, yol bilgisayarı, katlanır ayna, otomatik kalkıp inen cam, start/stop ve otomatik açılır bagaj kapağı yaptıktan sonra araç büyük ilgi odağı oldu. 7 bin TL'ye aldığım aracı 2 ay emek verdikten sonra bir arkadaşa 70 bin TL'ye sattım. Araç üzerinde yaptığım çalışmalar sırasında yakın arkadaşlarım yaptığım emeğin karşılığını alamayacağımı söylediler ama sonucu gördüklerinde onlar da çok şaşırdı. Daha önce böyle bir otomobile bu tür özelliklerin kazandırıldığını görmedim. Yaklaşık 2 aylık çalışmanın sonucunda aracı bu hale getirdim. Sonuç olarak otomobilimin değerini bilen bir arkadaşa sattım." ifadelerini kullandı.

Otomobili satın alan Fehmi Çiçek de kendisinin lüks bir aracı olmasına rağmen bu tür araçlara da merak duyduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)