Hortum ve fırtına çatıları uçurdu

Artvin’in Şavşat ilçesinde oluşan hortum paniğe sebep oldu. Hortum 20 ahır ve evin çatısını uçurdu. O görüntüler ise cep telefonu objektifine yansıdı.

YAŞAM 22.08.2021, 21:16 23.08.2021, 14:51
Hortum ve fırtına çatıları uçurdu

Artvin’e bağlı Şavşat ilçesinde meydana gelen hortum, büyük bir paniğe sebep oldu. Hortum 20 ahır ve evin çatısını havaya uçurdu. O görüntüler ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

10 dakika sürdü

Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı köyünde akşam saatlerinde hortum meydana geldi. Köyde etkili olan hortum yaklaşık olarak 20 ahır, samanlık ve evin çatısını uçurarak maddi zarar verdi. Hortumun etkisiyle çatılardan kopan çok sayıda sac etrafa dağılırken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmedi. Oluşan hortum yaklaşık olarak 10 dakika boyunca devam ederken, hortumun ardından köye yağmur ve dolu yağdı. Büyük bir korku ve paniğe sebep olan hortumun geldiği an, bazı yurttaşlar tarafında cep telefonuyla anbean görüntülendi.

Hortumun ardından olay mahalline güvenlik, arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hasar tespit çalışmaları başlatıldığı belirtildi.







Yorumlar (0)