Hırsızlık şüphelisinin acemi provası marketçiyi bile güldürdü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, bir marketin önündeki koltuğu alıp kayıplara karışan bir şüphelinin, kendisini kayıt altına alan kameralara yakalanmamak adına yaptığı hareketler market sahibini dahi güldürdü. Kameranın kadrajında olmadığını zanneden kişinin koltuğu almak amacıyla yaptığı hazırlıkla beraber, eylemini yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri seyreden market sahibi, “Güle güle otursun, kendi kaçışını seyretsin” sözlerini kullandı.

YAŞAM 20.10.2021, 15:32 21.10.2021, 16:24
Hırsızlık şüphelisinin acemi provası marketçiyi bile güldürdü

Seyredenleri güldüren olay, geçtiğimiz gece 03.30’da Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşandı. 

Kameralara yakalanmama çabası güldürdü

Cadde üzerinde Selim Erden'e ait olan marketin önünden geçmeye çalışan hırsızlık şüphelisi, dışarıda duran koltuğu gözüne kestirdi. Koltuğa yaklaştığı sırada kameraları fark eden kişi, geldiği yola geri dönerek hazırlıklara başladı. Koltuğu nasıl alacağını bir süre düşünen şüpheli, daha sonra yüzünü ceketiyle kapatarak hızlı adımlarla yöneldiği marketin önünden koltuğu çalarak bölgeden uzaklaştı. Şahsın, koltuğu almak için yaptığı hazırlık ve hırsızlık, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah saatlerinde işletmesini açmaya gelen market sahibi Selim Erden, koltuğun yerinde olmadığını fark edince güvenlik kameralarını seyretti. Görüntüleri izleyen Erden, gülme krizine girdi ve şüpheliyi polise şikayet etme gereği duymadı.

“Kendi kaçışını seyretsin”

Olayı anlatan Erden, “Şurada küçük bir koltuk vardı, oturuyorduk. Arkadaş sağ olsun gece gelip çalmış. Kamera yüzünden herhalde gizlemeye çalışmış kendini. Bir de hızlıca alıp kaçıyor. Bir koltuk için şikayet etmeye gerek yok. Güle güle otursun, kaçışını izlesin” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)