Hırsızlık için herkesin evde olduğu zamanı seçtiler!

Düzce'de hırsızlık yapmak üzere sokağa çıkma yasağının olduğu zamanı seçen iki şüphelinin polis ekipleri tarafından yakalandığı görüldü. 

YAŞAM 05.12.2020, 14:00
Hırsızlık için herkesin evde olduğu zamanı seçtiler!

81 ilde yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde uygulanan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Düzce'de polis ekipleri, bugün sabah saatlerinde yoğun güvenlik tedbirleri aldı. 

Polis ekipler, Akınlar Mahallesi'nden aldıkları bir ihbar üzerine söz konusu yere gitti. Akıncılar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların barakada bulunan kalorifer peteklerinin çalındığını fark ettikleri ve hemen polis ekiplerine ihbarda bulundukları öğrenildi.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde sokakların bomboş olması sebebiyle dikkat çeken iki şüpheli, hızlı bir şekilde polis ekipleri tarafından takip edildi. 

Aynı zamanda sokağa çıkma yasağı kapsamında denetim gerçekleştiren polis ekiplerinin drone kullandıkları görüldü. Hırsızlık şüphelilerini drone ile fark eden polis ekipleri, bomboş ve sessiz sokaklarda dolaşan şüphelileri izledi.

Hırsızlık şüphelilerinin polis ekipleri tarafından Aziziye Mahallesi'nde yakalandığı fark edildi. Güvenlik güçleri, hırsızlık şüphelilerine kimlik sorgulaması yaptı. Bunun üzerine kimliğe sahip olmadıklarını belirten şüpheliler, kimlik numaralarını da bilmediklerini de söylediler.

Polis ekipleri, bu kez hırsızlık şüphelilerine sokağa çıkmaları için izin belgesine sahip olup olmadıklarını sordu. Söz konusu kişiler izin belgelerinin de olmadığını söyleyince polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüpheliler, o anları kayıt altına alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen şüphelilerden biri, "Küfür mü etmem lazım?" dedi. 

Bunun üzerine polis ekipleri, ifade vermeleri için hırsızlık şüphelilerini Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü.

Yorumlar (0)