Hırsızlık için girdiği iş yerinde feci şekilde can verdi

Antalya’daki bir iş yerinde, hırsızlık şüphelisi bir kişi elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Kablo hırsızlığı için girdiği belirtilen şahsın üzerinden tornavida ve bıçak çıktı.

YAŞAM 06.09.2021, 20:38 07.09.2021, 14:28
Hırsızlık için girdiği iş yerinde feci şekilde can verdi

Korkunç olay, Muratpaşa ilçesinde bulunan tarihi Kaleiçi Kılıçarslan Mahallesi Mescit Sokak üzerinde, faaliyette olmayan bir iş yerinde yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, sabah erken saatlerde iş yerine kimliği belirsiz bir kişinin girdiğine şahit olanlar, durumu dükkan sahibine bildirdi. İş yerine giren dükkan sahibi, elektrik panolarının olduğu yerde hareketsiz vaziyette bir kişinin olduğunu gördü. 

Kurtarılamadı

İhbar üzerine olay mahalline güvenlik, sağlık ve elektrik dağıtım firmasına bağlı ekipler gönderildi. Sağlık ve güvenlik ekipleri elektrik akımı sebebiyle şahsı kontrol edemezken, dağıtım firması personelleri iş yerinin elektriğini kesti. Akabinde sağlık personellerinin kontrol ettiği şahsın, hayatını kaybettiği belirlendi.

Üzerinden tornavida ve bıçak çıktı

Elektrik panosunun yanında bulunan şahsın üzerinden bıçak ve tornavida çıktığı öğrenildi. İlk tespitlere göre, şahsın, elektrik kablolarını kesmek isterken akıma kapıldığı ihtimali üzerinde duruldu. Üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarındaki şahsın cansız bedeni, savcı incelemesinin akabinde otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olaya dair soruşturma başlatıldı.













Yorumlar (0)