Hırsızla işbirliği yapan şahıs çalıştığı firma aracını iki kez soydu

İstanbul Kağıthane’de hırsızla işbirliği yapan bir şahıs çalıştığı şirketin aracını iki defa soydu. Güvenlik kameraları görüntüleriyle çok geçmeden yakalanan hırsız, hırsızlığı beraber planladığı firma çalışanıyla işbirliği yaptığını anlattı.

YAŞAM 01.07.2021, 13:07 02.07.2021, 09:38
Hırsızla işbirliği yapan şahıs çalıştığı firma aracını iki kez soydu

İstanbul Kağıthane’de hırsızla işbirliği yapan bir şahıs Şişli ve Kağıthane’de iki kez aynı yöntemle çalışmış olduğu firmanın aracından sigaraları çaldı.

Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekiplerince hırsızlar yakalanıp gözaltına alındı. Öte yandan hırsızlık anıysa güvenlik kameralarınca kaydedildi. Kişinin hırsıza payını ise babasının hesabından gönderdiği belirlendi.

12 Nisan Pazartesi sabah 08.45 sularında olay meydana geldi. ELde edilen bilgilere göre hırsızlıktan suç kaydı olan firma çalışanı M.İ., hırsız arkadaşı F.A. ile işbirliği yapıp çalıştığı firmadan sigara çalmak amacıyla plan yaptı. M.İ. hırsız arkadaşı F.A.’ya aracı park edip kapılarını kilitlemediğini söyledi. M.İ.’nin araçtan ayrılması sonrası ise F.A. başka bir araçla gelip aracın kapılarını açarak sigaraları kendi aracına taşıyıp olay yerinden uzaklaştı.

Aracım soyuldu, deyip hırsızla işbirliği yaptı

Hırsızlık ihbarının ardından harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce olay yerine gelinerek M.İ. ile konuşulmasının ardından güvenlik kameraları çevrede incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucunda hırsız yakalandı. F.A., emniyetteki ifadesinde polis ekiplerine M.İ. ile işbirliği yaptıklarını söyledi.

Hırsıza babasının hesabından para göndermiş

Emniyette işlemleri devam eden M.İ.’nin sigaraları alması sonrası babasının hesabından F.A’ya 14 bin 780 TL ve 11 bin TL para gönderdiği tespit edildi.

Yorumlar (0)