Hırsızın işçiliğini beğenince çaya davet etti

Bursa'ya bağlı İznik ilçesinde 160 erik ağacının toplandığını gören çiftçi, "İşçilik harika. Çok profesyoneller. Kendisiyle bir çay içmek isterim." dedi.

YAŞAM 08.06.2022, 18:43 09.06.2022, 16:56
Hırsızın işçiliğini beğenince çaya davet etti

Bursa’ya bağlı İznik ilçesinde bulunan bir erik tarlasından 160 erik ağacını bir gecede toplayan hırsızlar tarla sahibini adeta şoke etti. Tüm ağaçların toplandığını gören çiftçi, “İşçilik harika. Çok profesyoneller. Kendisiyle bir çay içmek isterim.” diye konuştu.

"Kendisiyle bir çay içmek isterim"

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, ilçeye bağlı Ömerli Mahallesi üzerinde akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Çiftçilikle uğraşan Selçuk Kaygısızoğlu’na ait olan üç dönüm büyüklüğündeki tarlada bulunan 160 erik ağacı bir gecede toplandı. Sabah tarlasına geldiğinde şoke olan Kaygısızoğlu, “Dün akşam saatlerinde tarlama geldim, eriklerde eksikler olduğunu fark ettim. Bu durum üzerine tüm tarlayı dolaşmaya başladım. Tüm ağaçları toplamışlar ve yere tek bir erik dahil düşürmeden bu hırsızlığı yapmışlar. Bu işçilik çok kaliteli, bunu nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum. Kendisiyle bir çay içmek isterim." sözlerini sarf etti. 

Çiftçinin şikayetinin ardından hırsızlık olayına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)