'Hırsız mısınız?' diyerek esnafı ve çalışanını 10 dakika boyunca darp ettiler

Bursa’da, kimliği belirsiz kişiler, bir esnaf ve elemanını hırsız zannederek feci bir şekilde darp etti.

YAŞAM 15.04.2021, 15:57 16.04.2021, 09:25
'Hırsız mısınız?' diyerek esnafı ve çalışanını 10 dakika boyunca darp ettiler

Bursa’da Yavuzselim Mahallesi’nde meydana gelen olayda, konfeksiyon atölyesi sahibi 36 yaşındaki F.H. ve 31 yaşındaki çalışanı A.F., işten çıkıp sokakta yürüdükleri sırada kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı.

“Siz hırsız mısınız?” diyerek saldırdılar

İddiaya göre, konfeksiyon atölyesi işletmecisi F.H. ve çalışanı A.F., iş çıkışının ardından sokakta yürüdükleri sırada kimliği belirsiz 3 kişi tarafından durduruldu. F.H. ve A.F.’ye, "Hırsız mısınız siz, burada niye geziyorsunuz?" diye soran 3 kişi, esnaf ve çalışanını darp etmeye başladı. 

F.H. ile A.F.’yi 10 dakika boyunca ciddi bir şekilde darp eden saldırganlar, olayın ardından kayıplara karıştı. Olaya tanık olan vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. 

Sağlık ekipleri acı içinde kıvranan esnaf F.H. ve A.F.’nin, sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı açıklandı.

Olayın ardından konuşan esnaf F.H., “Benim çocuklarım var ve 8 yıldır esnafım  ama ‘hırsızsınız’ diyerek bize saldırdılar” sözlerini kullandı.

Olaya ilişkin polis ekiplerinin, saldırganların kimliğini tespit etmek için soruşturma başlattığı açıklandı.

Yorumlar (0)