Hiç gitmediği İstanbul’dan 20 farklı trafik cezası geldi

Antalya’da geçimini çiftçilik ile sağlayan 47 yaşındaki Hüseyin Şallı’ya, otomobili ile hiç gitmediği İstanbul’dan 3 ay içinde 20 farklı trafik cezası geldi.

YAŞAM 12.07.2021, 10:36 13.07.2021, 11:18
Hiç gitmediği İstanbul’dan 20 farklı trafik cezası geldi

Antalya Elmalı’da çiftçilikle uğraşan 47 yaşındaki Hüseyin Şallı'ya, hayatında hiç gitmediği İstanbul’dan 20 trafik cezası gelince şaşkına döndü. 

Hiç gitmediği İstanbul’dan 20 farklı trafik cezası

Kendisine ait Tofaş marka otomobili ile şu ana kadar Antalya dışına çıkmayan Şallı, kendisine gelen cezalar sebebiyle hayatından bezdi.

Hüseyin Şallı’ya ilk trafik cezası 9 Nisan 2020’de Mahmutbey istasyonunda geldi. Kalan cezalar da 3 ay içerisinde ayrı tarihlerde Fenertepe, İstoç ve İkitelli güzergahlarından geldi. Son ceza ise 9 Haziran tarihinde İstoç’tan geldi. Gelen cezalara ilişkin Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran çiftçi, kendisine verilen cezaların iptal edilmesini talep ediyor.

“İstanbul’un yolunu bilmiyorum”

İstanbul'un yolunu dahi bilmediğini aktaran Hüseyin Şallı, “Ben hiç İstanbul’a gitmedim. Fakat İstanbul’dan bana ayrı yerlerden ceza gelmiş. Bu cezaların sebebini hiçbir şekilde anlamıyorum. Bu cezalar sebebiyle bir tuhaf hissettim. 20 ayrı ceza gelmiş. Geçmediğim yollardan geçti gösteriliyor” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)