Her suçlu olay mahalline geri döner' sözü Edirne’ de gerçek oldu!

Edirne’de büfeye sigara almaya giden kişi istediği sigarayı bulamayınca sinirlendi ve büfe sahibini bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaşananlardan birkaç saat sonra olay yerine yakın bir yere geri dönen şüpheli polisler tarafından yakalandı ve göz altına alındı. ‘Her suçlu olay mahalline geri döner' sözü bu şekilde gerçekleşmiş oldu.

YAŞAM 30.03.2022, 11:07 30.03.2022, 18:13
Her suçlu olay mahalline geri döner' sözü Edirne’ de gerçek oldu!

Edirne'nin Yancıkçı Şahin Mahallesi'nde ki Hasan Tırpan'a ait olan büfeye gelen şüpheli S.R.A. iddialara göre bir markanın ürettiği sigaradan almak istedi. Büfe sahibi ise şüpheliye o marka sigaranın olmadığını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen şüpheli, büfe sahibini bıçakladı ve olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan büfe sahibi Hasan Tırpan ise olay yerine gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Suçlu olay yerine geri döndü ve yakalandı

Olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kısa sürede şüphelinin kimliğini ve eşkalini tespit etti.

Çevrede araştırma yapan polisler, şüphelinin olay yerine yakın mesafeye geldiğini ve beklediğini fark edince kovalamaca yaşandı.

Polisler tarafından yakalanan şüpheli gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Olay şüphelisi S.R.A. sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)