Helikopter kazasından önceki son fotoğraf ortaya çıktı!

İçinde 4 Türk vatandaşın da bulunduğu helikopter İtalya'da düşmüştü. Yapılan çalışmalar sonucu uçakta bulunan 7 yolcunun da hayatını kaybettiği belirlenmişti. Helikopterin havalanmasından önce çekilen son fotoğraf ortaya çıktı.

YAŞAM 14.06.2022, 09:55 14.06.2022, 10:11 Hakan Öksüz
Helikopter kazasından önceki son fotoğraf ortaya çıktı!

Kâğıt teknolojileri fuarı için İtalya'ya giden Eczacıbaşı Topluluğu çalışanı olan 4 kişi, İtalya'nın Lucca kentinden havalanan helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitirmişti. Havalandıktan kısa süre sonra radarda kaybolan helikopterin içinde 4'ü Türk, toplamda 7 kişi bulunuyordu.

Doğa yürüyüşü yapan kişiler haber verdi!

Radarda kaybolan helikopteri arama çalışmaları 3 gün sürdü. Cusna Dağı'nda doğa yürüyüşü yapan kişilerin bildirmesi üzerine, arama kurtarma ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekipler, kazanın gerçekleştiği bölgenin koşullarından dolayı ulaşımın bir hayli zor olduğunu bildirdi.

Helikopterdeki herkes hayatını kaybetti

Bölgede incelemelerini sürdüren ekipler, düşen helikopterin enkazını buldu. Araştırmalarını sürdüren ekipler, uçakta bulunan herkesin yaşamını yitirdiğini belirledi. Helikopterde bulunan İtalyan pilot, 2 Lübnanlı ve Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri görevlisi İlker Uçar, Altuğ Erbil, Serhat Kenar ve Arif Cez'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kazadan önceki son fotoğraf!

Kaza bölgesinden gelen acı haber, Türkiye'yi yasa boğdu. Bütün yolcuların yaşamını yitirdiği helikopter kazasından önce çekilen son fotoğraf da ortaya çıktı.

"Her yer petrol kokuyordu"

Helikopterin enkazını fark ederek yetkililere haber veren İtalyan Moreno Caprifogli (56), helikopterin tamamen parçalara ayrıldığını ve yandığını söyledi. Bölgede her yerin petrol koktuğunu belirten Caprifogli, uçağın enkazının tek parça halinde olmadığını ve uzaktan görülmesinin imkânsıza yakın olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)