Hayvanat bahçesinde sevimli ayının kar keyfi!

Tüm yurtta etkisini gösteren kar yağışı, İstanbul Çekmeköy’de renkli olaylara sahne oldu. Hayvanat bahçesinde yer alan ayı ve kurt, karın tadını çıkardı. Sevimli ayı, bakıcısıyla beraber karda güreş yaptı.

YAŞAM 16.02.2021, 12:26 17.02.2021, 09:05
Hayvanat bahçesinde sevimli ayının kar keyfi!

İstanbul’da birkaç gün önce etkisini göstermeye başlayan kar yağışı, Çekmeköy ilçesinde etkisini daha yüksek göstermeye başladı. Kar kalınlığının ilçede 30 santimetreyi geçmesiyle beraber, Çekmeköy’deki hayvanat bahçesinde de beyaz bir örtü oluştu.

Silva, birçok hayvanla ve insanlarla beraber oyun oynuyor

Hayvanat bahçesinde ayı ve kurt, karın içerisinde eğlenceli bir gün geçirdi.  Silva adı verilen ayı, bakıcısıyla beraber karlar içerisinde güreşmeye başladı. Kurt ise bahçede koşturarak karın tadını çıkardı. Hayvanat bahçesinde çalışanlar ise, ayı Silva’nın oynadığını belirtti.

Elleriyle kar tanelerin tutmaya çalışıyor

Henüz 2 yalında olan ayı Silva, bakıcısyla da adeta bir güreşe girdi. Çalışanlar Silva’nın her kar yağdığında kar tanelerini elleriyle tutmaya çalıştığını gördüklerini belirtti. Hayvanat bahçesi çalışanları, sevimli ayı için sosyal aktiviteleri oldukça geniş tutmak için çalıştıklarını belirttiler.

Yorumlar (0)