Hayret veren olay: Bebeğini dondurmacıda unuttu, yarım saat sonra almaya geldi 

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dondurmacının önünde bebeğini unutan bir kadın, yarım saat sonra bebeğini almaya geldi. O gelene kadar bölgedeki esnaf, polis ve vatandaşlar çoktan bebeğin ailesini bulmak için sosyal medyada paylaşım yapmıştı. 1 yaşındaki bebeğin annesinin umursamaz tavırları ise herkesi hayrete düşürdü. 

YAŞAM 28.07.2021, 13:55 29.07.2021, 09:23
Hayret veren olay: Bebeğini dondurmacıda unuttu, yarım saat sonra almaya geldi 

Bursa tarihi çarşıda dondurmacı dükkanında yaşanan olay, akıllara durgunluk vericiydi. Bir kadın, bebek arabasında bulunan 1 yaşındaki bebeğiyle dondurmacıya geldi. Bir süre sonra ise ortadan kayboldu. Bebeğin sahipsiz şekilde arabada olduğunu gören esnaf ve çevredeki vatandaşlar, bağıra bağıra anneyi aramaya başladı. Bebeğin ağlamaması için uğraşan esnaf, dondurma külahı ile oyalamaya çalıştı.  



Sosyal medyadan yayın yaptılar 

Bu sırada iş yeri sahibi kalabalığa seslendi ve ardından bölgedeki polise haber verildi. Polis olay yerine gelene kadar vatandaşlar sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak bebeğin annesini aradı. Polisler, bebeği teslim almak ve çocuk şubeye götürmek için harekete geçtiklerinde ise aile olay yerine geldi. Sakin tavırları ile tepkileri üzerine çeken aileye kimlik kontrolü yapıldı. Bebeğinin ailesi olduğu anlaşılınca 1 yaşındaki yavru, teslim edildi. 

Bebeğini alan aile biraz ötede sakinliğini bozmadan oturmaya devam etti. Dondurmacıya gelen başka bir kadın ise önceki aileye sert tepkiler gösterdi. 

Yorumlar (0)