Hayal satan çete yakalandı

Ünlü film yapım ajanslarının ve şirketlerinin adlarını kullanarak sahte deneme çekimleri gerçekleştirip, yurttaşları dolandıran çete yakayı ele verdi. Olaya ilişkin olarak 5 kişi gözaltına alındı.

YAŞAM 21.04.2022, 23:50 22.04.2022, 14:16
Hayal satan çete yakalandı

Kent kent gezerek lüks otellerde gerçekleştirdikleri sahte çekimler ile ünlü film yapım ajanslarının ve şirketlerinin adlarını kullanarak ağlarına düşürdükleri yurttaşları filmlerde, dizilerde oynatma ve ünlü yapma vaadiyle kandırıp, kişi başı 450 lira para alan dolandırıcılar, Isparta'da yakalandı. 

5 kişi yakalandı

Sahte çekim gerçekleştirerek yurttaşları dolandıran 3'ü erkek 2’si kadın toplam 5 şüpheli şahıs Isparta merkezli olarak Ankara, İzmir ve  İstanbul kentlerinde düzenlenen ortak operasyonla yakalandı. Şüpheli şahısların iş yeri ve evlerinde gerçekleştirilen aramalarda ise çok sayıda kredi kartı, mali doküman, post cihazı ile cep telefonu, laptop gibi elektrik cihazlar ele geçirildi ve inceleme yapılmak üzere emniyet güçleri tarafından el konuldu. 

5 şüpheli şahıs karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevk edildi ve haklarında adli işlemlere başlandı.

Yorumlar (0)