Hava 4 derece daha soğuyacak

Yurt genelinde hava sıcaklıkları bugünden itibaren 2 ile 4 derece azalacak. Kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin yer yer altında seyredecek. 

YAŞAM 24.01.2020, 08:46
Hava 4 derece daha soğuyacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde havanın yarın sabah saatlerine kadar parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. 

Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusuyla Sakarya, Bilecik, Sivas ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Diğer yerlerde hava az bulutlu ve açık geçecek.

Artvin, Rize, Şırnak ve Hakkâri çevrelerinde yoğun kar yağışı olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte yer yer sis ve pus oluşacak.

Hava sıcaklıkları Türkiye genelinde 2 ile 4 derece azalacak. Kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin yer yer altında seyredecek.

Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Malatya, Elazığ, Adıyaman çevreleri ve Muğla'nın iç kesimlerinde kuvvetli ve tam fırtına (70-100 kilometre/saat) şeklinde esecek.

Yorumlar (0)