Hatay'da freni boşalan ve devrilen vinç 11 araca çarparak dehşet saçtı

Hatay'da freni boşaldığı ve akabinde yan yatarak devrildiği iddia edilen vincin, karşı yönden gelen ve park halinde bulunan çok sayıda araca çarpması neticesinde 4 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 24.04.2021, 21:40 25.04.2021, 12:56
Hatay'da freni boşalan ve devrilen vinç 11 araca çarparak dehşet saçtı

Yayladağı yönünden Antakya'ya istikametine doğru giden ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen '06 AT 1509' plakalı kablo yüklü vinç, Harbiye Mahallesi'nde virajı alamayarak karşıdaki şeride devrildi. Bu şekilde sürüklenen devasa araç, ilk olarak bir ağaca çarptıktan sonra karşı yönden gelen ve park halinde bulunan toplam 11 araca vurup durabildi.



4 kişi feci şekilde can verdi

Bölgedeki yurttaşların ihbarı üzerine olay mahalline çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Korkunç kazada, 2 kişi olay mahallinde 2 kişi ise kaldırıldığı hastanede can verdi. Yaralanan 4 kişinin çevredeki hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Aracın freni boşaldığı için sürücüsü tarafından durdurulamadığı öne sürüldü.

Anbean yansıdı

Diğer yandan, olay anı, bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, süratle gelen aracın virajı alamayıp devrilerek karşı yöne geçtiği, ilk olarak ağaçlara sonra da park ve seyir halindeki araçlara çarptığı gözleniyor.

Kayıtlarda bir aracın devrilen vincin çarpmasından saniye farkıyla kurtulmayı başardığı, arkasından gelmekte olan ticari taksinin ise kazadan kurtulamadığı yer alıyor.













Yorumlar (0)