Hastaneden kaçtı başka hastanede yakalandı!

Manisa ilinin Turgutlu ilçesinde yakalanan cezaevi firarisi, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden yakınlarının yardımıyla kaçtı ancak kaçarken polis tarafından vurulunca bu kez başka hastanede yakalandı.

YAŞAM 01.09.2019, 00:11
Hastaneden kaçtı başka hastanede yakalandı!

Manisa ilinin Turgutlu ilçesinde, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden yakınlarının yardımı ile kaçan cezaevi firarisi, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kaçmaya çalışırken otomobilde vurulan firari, yarasının tedavisi için yakınları tarafından götürüldüğü hastanede yeniden yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında kesinleşmiş 26 yıl 11 ay hapis cezası kararı ile 22 farklı suçtan yakalama emri olan Manisa E Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 31 yaşındaki firari Serdar Katipoğlu'nu Eski Manisa Yolu üzerinde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Serdar Katipoğlu, sağlık kontrolü için Turgutlu Devlet Hastanesi'nde götürüldü. Hastanede kardeşleri ve yakınlarının yardımıyla kaçmaya çalışan Serdar Katipoğlu'nu durdurmak isteyen polis havaya ateş etti. Polis ekiplerinin dur ihtarında uymayan Serdar Katipoğlu, kaçmaya çalıştığı otomobilde vuruldu.

Polisten kaçan Serdar Katipoğlu, yarasının tedavisi için yakınlarınca götürüldüğü Manisa'daki hastanede yakalandı.

Polis, Serdar Katipoğlu'nun kaçırılmasına yardım eden kişilerin de yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)