Hastanede park yeri kavgası: Kaçan şahıs 1'i çocuk 2 kişiyi ezdi

Ankara’daki Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) bir kadınla park yeri tartışmasına giren adam, büyüyen kavgadan kaçarken 1'i çocuk 2 kişiyi ezdi.

YAŞAM 10.10.2021, 22:44 11.10.2021, 15:33
Hastanede park yeri kavgası: Kaçan şahıs 1'i çocuk 2 kişiyi ezdi

Korkunç olay, Keçiören’de bulunan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında saat 15.00 sularında meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, bir kadın ve erkek park yeri sebebiyle tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma, yurttaşların da olaya dahil olması neticesinde kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Bir türlü sakinleştirilemeyen adam aracına binerek olay mahallinden uzaklaşmak isterken, bu sırada aracıyla bir çocuğu ezdi. Yeğeninin ezildiğini gören bir başka şahsa da o tarafa doğru koştuğu esnada aynı araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle havaya fırlayan adam, yere düşerek başını asfalta çarptı. Aracıyla 2 kişiyi ezen şahıs, olay mahallinden hızla uzaklaştı.

Beyin kanaması geçirdi

Hastane otoparkında meydana gelen olaya sağlık personelleri anında müdahalede bulundu. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtilirken, başını asfalta çarpan adamın ise beyin kanaması neticesinde yoğun bakımda olduğu öğrenildi.









Yorumlar (1)
Mustafa 2 yıl önce
Allah belanı versin serefsiz