Haramidere'de 2 otomobil ve 1 tırın karıştığı feci kaza

Haramidere'deki bağlantı yolu isimli mevkiide 1 tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı. Ağır yaralı şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor. 

YAŞAM 10.10.2021, 11:28 11.10.2021, 10:35
Haramidere'de 2 otomobil ve 1 tırın karıştığı feci kaza

Dün 00.00 sularında Esenyurt ilçesinin Haramidere'deki bağlantı yolu mevkiinde gerçekleşen kazada görgü tanıklarının iddialarına göre Avcılar ilçesinin Ambarlı yönüne doğru seyir halinde olan 07 ANR 632 plakalı araç, aynı istikamette ilerleyen 34 ACE 696 plakalı aracı sıkıştırdı. Sebebi henüz bilinemeyen bu davranıştan kurtulmak isteyen mağdur durumdaki otomobilin sürücüsü, yoldaki tıra çarptı. 



Otomobil hurdaya döndü 

Tıra çarpan araç tamamen kullanılamaz hale gelirken aracın sürücüsü ve yanındaki yolcu, içeride sıkıştı. Yoldan geçerken kazayı görenler, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan bir kişinin olay yerinde vefat ettiğini saptadı. Araçta sıkışan diğer kişi ise itfaiye ekiplerinin zor ve saatler süren uğraşları sonucunda çıkartılabildi. Hastaneye kaldırılan şahsın durumunun tehlikeli olduğu öğrenildi. 



Olaya sebebiyet veren şahıs gözaltında 

Olaya sebep olan ve aracı sıkıştıran şahıs ile tır sürücüsü gözaltına alındı. Trafik sıkışıklığının oluştuğu yolda kazaya karışan araçlar çekilip yol temizlendikten sonra trafik, kademeli olarak açıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)