Hangi yollarda bakım çalışması var?

Türkiye genelinde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden bölgelerinde ulaşım kontrollü olarak veriliyor. İşte bakım çalışması yapılan yollar...

YAŞAM 12.12.2019, 08:59
Hangi yollarda bakım çalışması var?

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Akhisar-Saruhanlı kavşaklarındaki üstyapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor. 

Ankara Çevre Otoyolu'nun Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. 

TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Adapazarı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple 08.00-18.00 saatlerinde otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Sürücüler İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor, Adapazarı Kavşağı'ndan yeniden otoyola giriş yapabiliyor.

TEM Otoyolu'nun Kurtköy-Pendik Tersane kavşakları bağlantı yolu üzerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor. 

Çanakkale-Lapseki yolunun 24-25. kilometrelerindeki otoyol üst geçidi çalışmaları nedeniyle yolun bu bölümünde banket daraltması yapılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçileri konusunda dikkatli olmaları gerekiyor.

Bodrum-Milas yolunun 21-24. kilometrelerinde menfez yenileme çalışmaları sebebiyle yol ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı çift yönlü olarak Torba Kavşağı-Yalı istikameti, Kızılağaç yolundan veriliyor.

Piraziz-Giresun yolunun Piraziz şehir geçişinin muhtelif kesimlerinde ferforje imalatı çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple 20 Aralık'a kadar bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak. 

Argıthanı-Ilgın-Kadınhanı yolunun 20. kilometresinde Ilgın Giriş (Hayvanpazarı) Kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçileri konusunda dikkatli olmaları gerekiyor.

Trabzon-Rize yolunun 9. kilometresindeki (Kaşüstü mevkisi) yapım çalışması sebebiyle Rize-Trabzon yönünde ulaşım servis yolundan devam ediyor.

Sivrihisar-Polatlı yolunun 19-21. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Yorumlar (0)