"Hamileyim" diyen kadının karnından çıkanlar polisleri şaşkına çevirdi

İzmir’in Konak ilçesinde, polis ekipleri tarafından durdurulan bir takside hamile olduğunu söyleyen kadının karnından 1 kilo bonzai çıktı.

YAŞAM 08.03.2021, 15:35 09.03.2021, 09:02
"Hamileyim" diyen kadının karnından çıkanlar polisleri şaşkına çevirdi

İzmir’in Konak ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde polis ekipleri tarafından durdurulan bir takside hamile olduğunu söyleyen kadının karnından 1 kilo bonzai ele geçirildi.

“Hamileyim, hastaneye gidiyorum” yalanı şüphe uyandırdı

İzmir’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İzmir’in Konak ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlaması esnasında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uygulamada ekipler bir taksiyi durdurdu. Polis ekipleri, durdurdukları arabanın arka koltuğunda oturan 24 yaşındaki S.O. ve 28 yaşındaki S.S.’den izin belgelerini istedi. S.O.’nun hamile olduğu ve hastaneye gittikleri cevabıyla karşılaşan polis ekipleri, şahısların birbiriyle çelişkili yanıtlarının ardından durumdan şüphelenmeye başladı. Hamile olduğu iddia edilen S.O.’nun kadın polis ekipleri tarafından yapılan üst aramasında hamile olmadığı ve ayrıca karın bölgesine 1 kilo bonzai maddesi sakladığı ortaya çıktı.



Sicili kabarık

Derhal gözaltına alınan şüphelilerin kimlik kontrolünde, özellikle S.O.’nun sicilinin kabarık olduğu, uyuşturucu ticareti, taşıt hırsızlığı gibi birçok suça karıştığı belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden çıkan uyuşturucuya el konurken, iki şahsa da soka çıkma yasağının ihlal edilmesinden dolay 3 bin 150 TL para cezası verildi. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Yorumlar (0)