Hamile hemşireye saldırıda yeni gelişme

Başakşehir'deki bir devlet hastanesinde hamile hemşire Gülhan D.’yi darbettikleri gerekçesiyle gözaltında bulunan 4 şüpheli şahıstan 2'si tutuklandı.

YAŞAM 18.01.2022, 19:51
Hamile hemşireye saldırıda yeni gelişme

Emniyet güçleri, 16 Ocak'ta Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 24 yaşındaki hamile hemşire Gülhan D.'nin darbedilmesine ilişkin çalışma başlattı.

Gerçekleştirilen incelemede, kan alma işlemi esnasında çıkan tartışmanın akabinde 4 hasta yakınının Gülhan D.'yi darbettiği tespit edildi.

Olayın içinde oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli şahıslar, adliyeye götürüldü. Akabinde 2 şüpheli, tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

2 kişi tutuklandı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şüpheliler Hüseyin K. ve Rıdvan K. ile ilgili sevk yazısında, müşteki Gülhan D.'nin 16 Ocak tarihinde hasta ve yakınlarının saldırıları neticesinde yaralandığı kaydedildi.

Savcılık yazısında, müştekiye ait olan geçici adli muayene raporunun adli tıp uzmanınca incelendiği, 18 Ocak'ta yeni delil niteliğinde kesin rapor düzenlendiği belirtildi.

Yazıda, şunlar kaydedildi:

"Müştekinin hamile olduğu bilinmesine karşı Rıdvan K. tarafından uçan tekmeyle düşürüldüğü, yerde yatan mağdura yumruk ve tekmelerle saldırmaya devam ettikleri tespit edilmiştir."

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, şüpheliler Hüseyin K. ve Rıdvan K.'nin 'kamu çalışanını basit yaralama' suçundan tutuklanması yönünde karar verdi. Diğer şüpheli şahıslar Nurcan K. ve Aycan K. ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)