Hamburger kuryesi, komiseri tehdit etti!

Artist kuryesi, Çorumlu teyzesi, sarhoş hâkimi, sakızlı zübbesi derken özgüven duygusu pik yapmış, hadsizliği yiğitlik sanmış saygısızlar sürüsü polisin sabrını zorladıkça zorluyor.

YAŞAM 23.09.2020, 12:53
Hamburger kuryesi, komiseri tehdit etti!

Adeta Eyüp Peygamber sabrıyla görevini yürütmeye çalışan, şehit olduklarında "ah vah" edilen, "tüh tüh yazık" denilen polis memurları, kuryesinden dilencisine kadar tehdite maruz kalmadığı an olmuyor.

Kanımıza dokunuyor, kesin şunların cezasını artık!

Tuzla’da maske denetimi yapan polis memurları, maske takmayan bir motosikletli gıda servisi elemanına kimlik sordu. Polislere kimliğini vermeyeceğini, kendilerine güveniyorlarsa zor kullanmalarını isteyerek taciz eden motosikletli servis çalışanı, "Zor kullan, görüşürüz seninle" diyerek tehdit savurdu.

Sağduyulu ve sabırlı davranan polis memuru, kuryeden defalarca maskesini takmasını rica etti. Polisin nezaketini zaaf olarak algılayan kurye ise hadsizliğini daha da artırarak kimliğini de vermeyceğini, maske de takmayacağını söyledi.

Zorluk çıkaran, tehdit ve tacizde bulunan, uyarılara karşı direnen kurye, gözaltına alınmak istenince telefonundan arama yapmaya çalıştı ve "Bana teşkilatın numarasını verin" diyerek polis memurlarını bir kez daha tehdit etti.

Kuryenin tehdit, taciz, tahrik, itiraz ve direnmelerine rağmen gözaltı uygulamayan polis memurları, idari para cezası uygulayarak gitmesine izin verdi.

Benim şağlığımın şıkıntışı şiji ilgilendirmej...

Gezerek sigara içen ve maskesi çenesinin altında olan bir başka hadsiz vatandaş ise, maske ile nasıl sigara içebileceğini sordu. Polis memurları ise uygun bir yerde durarak maskesini açıp sigara içebileceğini, sigara içmenin değil, yürüyerek toplum içinde maskesiz dolaşmanın kurallara aykırı olduğunu hatırlattı.

Hadsiz vatandaş, izah etmelerine rağmen polis memurlarının neden ceza kestiğini anlamadığını şu sözlerle ortaya koydu:

"Benim sağlığımın sıkıntısı sizi ilgilendirmez."

Yorumlar (0)