Hamamda 2 kişi zehirlenerek öldü

Çorum'da, suyu odun ve kömür ile ısıtılan bir hamamda karbonmonoksit zehirlenmesi yaşandı. Gazdan etkilenen 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Diğer 2 kişinin durumu ise ağır.

YAŞAM 06.07.2020, 14:38
Hamamda 2 kişi zehirlenerek öldü

Çorum ilinin Sungurlu ilçesinde, suyu odun ve kömür ile ısıtılan bir hamamda karbonmonoksit gazı zehirlenmesi meydana geldi. Gazdan zehirlenen 2 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de durumları ağır hâlde hastaneye kaldırıldı.

Sungurlu ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde suyu odun ve kömür ile ısıtılan hamamda karbonmonoksit gazı sızıntısı oldu. Sızıntı sonrası içeride bulunan müşteri Arif Sezenoğlu ile hamamın sahipleri İsmail Kaya ve Şahin Kaya, ayrıca hamam çalışanı Alaattin Kayretli fenalaştılar.

Karbonmonoksit gazından 4 kişinin zehirlendiği ihbarı yapılması üzerine hamamın önüne gelen 112 Acil Servis ekipleri, gazdan etkilenen Arif Sezenoğlu, İsmail Kaya, Şahin Kaya ve Alaattin Kayretli’yi Sungurlu Devlet Hastanesine götürdü.

Hastaneye kaldırılanlardan müşteri Arif Sezenoğlu ile hamam çalışanı Alaattin Kayretli, yapılan tüm müdahalelere yanıt veremedi ve hayatını kaybetti.

Durumları ağır olan hamam sahipleri İsmail Kaya ve Şahin Kaya ise Sungurlu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından durumları ağır olduğu için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

Yorumlar (0)