Haluk Levent'ten Soylu'nun kampanyasına destek!

Türk Anadolu rock müziğinin güçlü sesi ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "1000 Şehidimize 1000 Su Kuyusu" projesine 15 su kuyusu ile destek verdi.

YAŞAM 30.09.2020, 12:54 01.10.2020, 12:31
Haluk Levent'ten Soylu'nun kampanyasına destek!

Türk Anadolu rock müziğinin önemli isimlerinden biri olan ve ömrünü hayırlara adayan sanatçı Haluk Levent, kurucusu ve başkanlığının yürüttüğü Ahbap Derneği aracılığıyla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan "1000 Şehidimize 1000 Su Kuyusu" projesine 15 adet su kuyusu ile destek sağlayacaklarını bildirdi.

Deniz Feneri Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu himayesinde başlatılan ve bizzat şahsının da 11 kuyu bağışta bulunduğu "1000 Şehidimize 1000 Su Kuyusu" projesine çok sayıda kişi ve kesimden destek geldiği belirtildi.

Ahbap Derneğinin Kurucusu ve Başkanı Haluk Levent de terörle mücadele ederken hayatlarını kaybeden kahramanları unutmayarak büyük bir vefa örneği gösterdi.

Son yıllarda önemli hayır çalışmaları yürüten sanatçı Haluk Levent de kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla vefa kampanyasına 15 adet su kuyusu bağışta bulunarak destek oldu. Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap'ın 15 su kuyusu, Afrika ülkelerinden Kamerun, Benin ve Togo'da kurulacak.

Ziyarette 15 su kuyusu sözü verdi

Haluk Levent, İstanbul Levent'te bulunan Ahbap Genel Merkezi'nde Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Coşkun Yıldız'ı ağırladı.

"1000 Şehidimize 1000 Su Kuyusu" projesi ile ilgili Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Coşkun Yıldız'dan bilgi alan Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, 15 adet su kuyusu ile kampanyaya destekte bulunacaklarını açıklayarak, şehitlere ve insanlığa olan vefasını da ortaya koymuş oldu.

Afrika'da durum

Başta açlık ve kuraklık olmak üzere maddi yetersizlikle boğuşan milyonlarca Afrikalı, sömürge devletlerinin yol açtığı teröre de göğüs germeye çalışıyor.

Güvenli ve temiz olmayan suları tüketmek zorunda kalan Afrika insanları, yetersiz beslenme dışında kötü şartlarda edindikleri kirli suları da tüketince başta çocuklar olmak üzere her gün susuzluk ve kirli sular sebebiyle çeşitli hastalıklardan yaşamını yitiriyor.

Yorumlar (0)