Halk otobüsü çocuğu ezdi!

İstanbul Emirgan'da annesinin elini bırakıp bir anda yola atlayan yabancı uyruklu küçük çocuğu halk otobüsü ezdi. Çocuğunun ezildiğini gören anne bayıldı. Çocuğun durumu ağır!

YAŞAM 30.07.2019, 13:25
Halk otobüsü çocuğu ezdi!

Halk otobüsünün küçük çocuğu ezdiği kaza, önceki gün saat 17.40 sıralarında Sarıyer Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde yaşandı. 
İddialara göre; Arap kadın turist, 3 çocuğuyla beraber gezmek için Emirgan Korusuna geldi. Arap kadın çocuklarıyla Emirgan Korusunu gezdikten sonra sahil kapısından çıkarak yoluna karşısına geçmek istedi. Arap kadının çocuklarından en küçüğü bir anda annesinin elini bırakarak yola atladı. Tam o sırada Sarıyer istikametine doğru giden halk otobüsü, küçük çocuğu altına alarak arka tekerleriyle ezdi. Dehşet anları güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

Anne, küçük çocuğunun ezildiğini görür görmez bayıldı!

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, Arap kadın turist, çocuklarıyla beraber yola doğru yürüyor. O esnada yoldan çok sayıda araç geçiyor. Kadın çocuklarıyla beraber yola yaklaştığı sırada küçük çocuğu annesinin elini bırakıyor ve koşarak karşıya geçmek istiyor. Sahil yolundaki halk otobüsü ise çocuğa yan tarafıyla çarptıktan sonra arka tekerlerinin altına alıyor ve arka lastiklerle üstünden geçiyor. Çocuğunun ezildiğini gören anne hemen oracıkta bayılarak yere düşüyor. Otobüs dururken, çevredeki vatandaşlar ise panik hâlinde koşarak talihsiz çocuğun başına gidiyor. 

Taksici, ağır yaralı çocuğu hastaneye yetiştirdi

İç acıtan kaza sonrası çocuğun durumunun ağır olduğunu gören çevredeki vatandaşlar, yoldan hemen bir taksi çeviriyor. Taksici ağır yaralı çocuğu Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüyor.

İlk müdahalesi Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan küçük çocuğun durumunun ağır olması sebebiyle başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Yorumlar (0)