Halil Sezai'nin saldırdığı adamın oğlu: Aynayı kırsa camı saplayacak!

Halil Sezai'nin darp ettiği yaşlı adamın oğlu, Halil Sezai'nin odunla aynayı kırmaya çalıştığını belirterek, "Kırsa camı babama saplayacak." dedi. 

YAŞAM 17.09.2020, 12:10 17.09.2020, 12:15
Halil Sezai'nin saldırdığı adamın oğlu: Aynayı kırsa camı saplayacak!

Halil Sezai'nin 66 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darp ettiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı.

Söz konusu yaşlı adamın oğlu Mesih Meriç Behkam, konuya ilişkin açıklamada bulundu. 

Babası Hüseyin Meriç'in sağlık durumunun iyiye gittiğini ve hastaneye bir kez daha kontrol için götüreceklerini belirten Mesih Meriç Behkam, sabah saatlerinde babasının yine fenalık geçirdiğini söyledi.

Mesih Meriç Behkam, babasının burnunun kırıldığını ve sık sık kanadığını ifade etti. 

Halil Sezai'nin "Uzun süredir bizi taciz ediyor" şeklindeki açıklamasını yalanlayan Mesih Meriç Behkam, her ne olursa olsun bu yaştaki bir adamı darp etmenin yanlış olduğunu, şiddet yerine adalete başvurması gerektiğini belirtti. 

Mesih Meriç Behkam, kendisinin ölümle tehdit edildiğini ve bu nedenle birçok kez şikâyetçi olduğunu kaydetti. 

Sabah saat 08.30'da evden ayrıldığını aktaran Mesih Meriç Behkam, Halil Sezai ile yanında bulan kişilerin saldırmak için bunu beklediğini söyledi.

Mesih Meriç Behkam, babasının kalp hastası olduğunu ve bu konuda çok yıprandığını belirterek, evin her tarafına sesli görüntülü kameralar yerleştirdiklerini çünkü daha önce de Halil Sezai'nin eve girdiğini, bunun üzerine babasının karakola giderek şikâyetçi olduğunu ifade etti.

Babasının güvenliğini sağlamak için uğraştıklarına dikkat çeken Mesih Meriç Behkam, siyah aracın içerisinde 4 kişinin bulunduğunu kaydetti. Mesih Meriç Behkam, Halil Sezai'nin odun kullanarak aynayı kırmaya çalıştığını ancak aynanın kırılmadığını kaydederek, "Kırsa camı babama saplayacak." dedi. 

Mesih Meriç Behkam, sonraki görüntülerin de net bir şekilde ortada olduğunu vurgulayarak, Hüseyin Meriç'in suratında yarıkların bulunduğunu, babasının kelime-i şehadet getirmesi üzerine Halil Sezai'nin daha sert vurmaya başladığını söyledi.

Babasının asla elini bile kaldırmadığını aktaran Mesih Meriç Behkam, Halil Sezai'nin darp edilme imkânının olmadığını belirtti.

Mesih Meriç Behkam, devletin Hüseyin Meriç'e koruma vereceğini duyurarak, eşinin öğretim görevlisi olduğunu, kendisinin de pazarlama müdürü olarak çalıştığını ve çok rencide olmaya başladığını söyledi.

Türkiye'de mafyaya geçit verilmemesi gerektiğini belirten Mesih Meriç Behkam, artık kanunun işleyeceğini ekledi. 

Yorumlar (1)
Özlem Şahbaz 4 yıl önce
Halil Sezai dışarıda, Kadir Şeker içerde. Adaletin özeti