Hafta sonu yasak olmayınca sosyal mesafeli Kordon keyfi...

İzmir'de vatandaşlar hafta sonu yasak olmayınca sosyal mesafe çemberindeki uzaklıklara uyarak Kordon'un sefasını çıkardı.

YAŞAM 07.06.2020, 00:10
Hafta sonu yasak olmayınca sosyal mesafeli Kordon keyfi...

Koronavirüs önlemleri kapsamında uzun bir süredir büyükşehirlerimizde ve Zonguldak ilinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyordu. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulanmamasını fırsat bilen İzmirliler akşam üzeri soluğu Kordonboyu'nda aldı.

Sahilde oluşan yoğunluk dikkatleri çekerken, bazı vatandaşların ise maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmediği görüldü.

"Kordon'un bu kadar kalabalık olmasını beklemiyorduk"

Kordonboyu'na arkadaşlarıyla gelen Seda Kayhan, hafta sonu sokağa çıkma yasağının bulunmamasıyla birlikte Kordonboyu'na hava almaya çıktıklarını belirterek, Kordon'un bu kadar kalabalık olmasını beklemediklerini kaydetti. 

Vatandaş sosyal mesafe çemberinden memnun

Vatandaşların sağlığı için çizilen sosyal mesafe çemberinde oturan Toprak Küçükturan (22) ise, arkadaşlarıyla çıkarak Alsancak Kordon'a geldiklerini ve kalabalık olmayacağını düşündüklerini ifade etti. Kordon'da oluşturulan sosyal mesafe çemberleriyle pandemi sürecinde riskin azaltıldığını ifade eden Küçükturan uygulamadan memnun olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)