Hafta sonu yağış var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İç ve güney kesimlerde hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece arasında artacak.

YAŞAM 16.11.2019, 09:49 16.11.2019, 10:08

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 Kasım hava durumu raporlarını yayımlandı. Hava raporuna göre sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyrettiği görülüyor. Peki raporlara göre bugün yağış var mı? Cevabı "hayır". Hafta sonu yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Sıcaklıklar mevsime göre yüksek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Türkiye genelinde yağış beklenmiyor ancak sabah saatlerinde Doğu Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının ise iç ve Güney kesimlerde 2 ila 4 derece yükselmesi, Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 22°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 19°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli

İZMİR °C, 24°C

Az bulutlu ve açık

Yorumlar (0)