Hadımköy'de kaybolan kızlardan iyi haber

Hadımköy'de kaybolan Nazar Memiş (11), Efsa Yüksel (13) ve Eslem Tuana Yüksel (15) adlı 3 kız çocuğu özel ekip tarafından bulundu.

YAŞAM 09.08.2021, 19:24 10.08.2021, 17:59
Hadımköy'de kaybolan kızlardan iyi haber

Hadımköy’de kaybolan 3 kız çocuğu, dün akşam saatlerinde kaybolmuş ve ekipler alarma geçerek çocukları bulmak için arama çalışması başlatmıştı.

İyi haber geldi

Gerçekleştirilen çalışmalar esnasında ilk olarak çocuklardan birinin Avcılar Sahili'nde kıyafetleri bulunmuştu. Kaybolan küçük kız çocuklarının emniyet mensupları tarafından bulunduğu belirtildi.

"6-7 TL para aldı"

Kızlardan Nazar Memiş'e ait eşyalar emniyet güçleri tarafından Avcılar Sahili'nde bulundu. Eşyaların fotoğrafını gören anne Saliha Memiş de eşyaların kızına ait olduğunu belirtti.

Kızlara dünden bu yana ulaşamadıklarını dile getiren Semiha Memiş, "Akşam 5 civarı piknik yapacaklarını söyleyerek eve geldiler. 6-7 TL civarı para aldı, dondurma alacağını söyledi. Baktım ki elinde çanta var. Çantayı ne yapacaklarını sordum. 'Örtü sereceğiz, oyuncaklarımızla oynayacağız.' dedi. Yine de baktım çantaya, gerçekten de oyuncak vardı." sözlerini sarf etti.

"Eşyalar kızıma ait"

Evladına seslenen acılı anne, "Kızım korkma, beni ara. Yeter ki bizi çağır, gelip seni alalım." dedi.

Yurttaşlara da çağrıda bulunan Memiş, "Allah rızası için çocukları gören bilen varsa tutsun ellerinden karakola ulaştırsın." diye konuştu.

Avcılar Sahili'nde bulunan eşyaların kızına ait olduğunu dile getiren anne, "Evet, birkaç oyuncak türü eşya ona ait. Gördüğüm fotoğraflarda çantadaki eşyaları tanıdım, onun eşyaları." şeklinde konuştu.

"Piknik yapacaklarını söylediler"

Efsa Yüksel ve Eslem Tuana Yüksel'in anneleri Semra Yüksel ise "Piknik yapacaklarını söylediler. Peynir ve zeytin aldılar. Biraz da oyuncak aldılar bebeklere dikiş yapabilmek için. 17.30 sularında çıktılar, bir daha da haber alamadık. Biz de haber bekliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)