Gülçin Ergül ve sevgilisi kaza geçirdi: Kaza anını son klibinde anlatmıştı

Balıkesir'deki trafik kazasında şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, iş insanı erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti. Gülçin Ergül'ün son klibinde erkek arkadaşıyla kaza geçirmesi ve sevgilisinin klip senaryosu gereğince olay yerinde hayatını kaybetmesi dikkat çekmişti. Hayranları, "Ergül, klibini yaşadı." dedi.

YAŞAM 14.12.2021, 10:30 14.12.2021, 10:47
Gülçin Ergül ve sevgilisi kaza geçirdi: Kaza anını son klibinde anlatmıştı

2000'li yıllara damgasını vuran Hepsi grubundan Gülçin Ergül, Balıkesir'de korkunç bir trafik kazası geçirdi. Olayda Ergül yaralanırken, arkadaşı ise can verdi.

Sürücü yaşamı yitirdi

Kentte yaşanan trafik kazasında şarkıcı Ergül yaralandı, otomobil sürücüsü arkadaşı ise feci şekilde can verdi.

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı idaresinde olan ve içerisinde bir dönemin en ünlü müzik grubu Hepsi'nin eski mensuplarından şarkıcı Gülçin Ergül'ün yer aldığı '34 SD 7339' plakalı araç, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Susurluk civarında aynı yönde ilerleyen Cengiz Y. yönetimindeki '34 CGR 100' plakalı tırın dorsesine çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan araç, yol kenarında bulunan korkuluklara çarptıktan sonra durabildi.



Hastaneye kaldırıldı

36 yaşındaki Gülçin Ergül, sağlık personelleri tarafından Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı. 



"Nabız yok, nefes yok"

Gülçin Ergül, en son yayınladığı duygusal klibinde dün gece yaşadığı trajediyi anlatmıştı. Klibinde sevgilisiyle trafik kazası geçiren ve sevgilisi olay yerinde hayatını kaybeden bir kadını temsil eden Ergül, klibinin yayınlanmasının ardından röportaj gerçekleştirmişti. "Birbirimize İyi Gelmiyoruz" isimli şarkısını ve klibini anlatan Ergül, şu ifadeleri kullanmıştı: "Klibimiz çok güzeldi. Yarım saat boyunca vinçle havada asılı kaldım. Havada asılı kalma kısmı, ilişkisi biten kadının arafta kalma hissini anlatıyordu. Kadın, otomobil kazasında vefat eden sevgilisinin ardından arafta kalmıştı."

Şarkı sözleri arasında ise "Eski bizden eser yok.", "Bitti, nefes yok.", "Nabız yok", "Şuurlar kapalı" gibi cümlelerin olması ise dikkat çekti.

















Yorumlar (0)