Gri kategoride bulunan bir terörist daha etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada PKK terör örgütünün Başkale sorumlusu olarak bilinen Agit kod adlı ve gri kategoride bulunan Gökhan Demir’in etkisiz hale getirildiği açıklandı.

YAŞAM 07.06.2021, 09:55 08.06.2021, 15:44
Gri kategoride bulunan bir terörist daha etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Eren-1 Operasyonları çerçevesinde Van-Başkale kırsalında, İl Jandarma Komando ve JÖH birlikleri tarafından düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, “GRİ” kategoride yer aldığını açıkladı.

Gri kategoride aranan örgüt üyesi ex

İçişleri Bakanlığı Van-Başkale kırsalında düzenlenen Eren-1 Operasyonları kapsamında 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklarken, etkisiz hale getirilen bu 3 teröristten birinin “Gri” kategoride aranan ve örgütün sözde Başkale sorumlusu Agit kod adlı Gökhan Demir adlı terörist olduğu tespit edildi.

Etkisiz hale getirilen teröristin; 15 Mayıs 2020’de, Van’ın Özalp ilçesinde Vefa Destek Grubunun aracına yönelik silahlı saldırıda, 1 sivil vatandaş ve 1 belediye çalışanının şehit olduğu, 1 belediye çalışanının da yaralandığı terör saldırısının failleri arasında olduğu belirlendi.

Yorumlar (0)