Görümcesine düğünde takılan takıları çaldı!

Denizli'de bir kadın, görümcesinin düğününde davetliler tarafından takılan altın ve paraları çalıp çamaşır makinesinde yıkadı.

YAŞAM 06.09.2020, 12:50
Görümcesine düğünde takılan takıları çaldı!

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde bir kadın, görümcesinin düğününde takılan tüm altın ve paraları çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

30 yaşındaki R.B. ile 28 yaşındaki H.B. bir ay önce evlendikten sonra balayı için yazlım bir ev seçtiler.

Akraba ziyareti için kısa süreliğine yazlıktan uzaklaşan çiçeği burnunda çift, yazlığa geri geldiklerinde düğünlerinde takılan altın ve paraların bıraktıkları yerde bulunmadığını gördüler. 

200 bin liranın üzerinde değere sahip altın ve paraların çalındığı şikâyetiyle jandarmaya başvuran çift, altın ve paraların bulunması için yardım istediler.

Yaptıkları araştırmada yazlığın kapısının zorlanmadığını ve içeri anahtar kullanılarak girildiğini tespit eden jandarma ekipleri, çifte, yazlığın yedek anahtarının olup olmadığını sordu. Yedek anahtarın, gelinin ağabeyinin 38 yaşındaki eşi Y.S. de olduğunu öğrendi.

Hırsından yapmış!

Jandarma ekipleri 38 yaşındaki Y.S'ye şüpheli sıfatıyla gözaltına alarak sorguya çekti. Y.S. ifadesinde kocasının yeni evlenen kız kardeşinin kendisini hep dışladığını, bu yüzden "hırs" yaptığını, çaldığı paraları çamaşır makinesinde saatlerce yıkadığını, altınları da sakladığını itiraf etti.

Jandarma ekipleri Y.S'nin ifadesinde belirttiği yerlerde altın ve paraları buldu. Jandarma ekipleri buldukları altın ve paraları, yeni evli çift R.B. ile H.B'ye geri verdi.

Hırslı kadın Y.S'nin ise jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Yorumlar (0)