"Getirivergari" ile ihtiyaçlar kapıda!

Muğla'da ikamet eden 3 kişi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evde çıkamayanlara yardım etmek için "Getirivergari" isimli internet sitesini kurdular. 

YAŞAM 15.07.2020, 15:31 15.07.2020, 15:35
"Getirivergari" ile ihtiyaçlar kapıda!

Muğla'nın Milas ilçesinde ikamet eden Raşit Bahar, Mehmet Can Çiftçi ile Kazım Özbudun, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde bir girişimde bulundular.

3 arkadaş, Milas'ta yaşayan ve evlerinden çıkamayan vatandaşlara yardım etmek için "Getirivergari" isimli internet sitesini kurdular. 

12 saat açık

Vatandaşlar, manav, mandıra, pastane, market, kasap ve fırın gibi ihtiyaçlarını bu site üzerinden karşılayabiliyorlar.

3 arkadaş, saat 09.00 ile saat 21.00 arasında gelen siparişleri vatandaşlara götürebiliyorlar. 

"Hedef kitlemizi genişlettik"

Mehmet Can Çiftçi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde özellikle sokağa çıkmalarına yasak getirilen insanlara katkı sağlamak için harekete geçtiklerini belirterek, bu hizmetin arz-talep üzerine oluşturulduğunu ifade etti. 

Öncelikle sokağa çıkma yasağı kapsamında olan vatandaşları hedef kitlesi olarak belirlediklerini aktaran Mehmet Can Çiftçi, daha sonra bu hedef kitlesini biraz daha genişletmeye başladıklarını söyledi. 

"En az 20 TL'lik sipariş verilebiliyor"

Mehmet Can Çiftçi, ürünleri hijyen kurallarına uygun olacak biçimde ulaştırdıklarını belirterek, en az 20 TL'lik sipariş aldıklarını, 5 TL de servis ücreti ilave ettiklerini kaydetti. 

"Getirivergari"deki fiyatların marketlerdeki fiyatlardan çok daha makul olduğunu ileri süren Mehmet Can Çiftçi, Milas ilçesinde bulunan birçok marketten daha uygun fiyatlı ürünleri sunduklarını ve bütün ürünleri de anlaşma sağladıkları Milaslı esnaflardan sağladıklarını anlattı.

Yorumlar (0)