Gençlerin kavgasına aileler de karıştı... Korkunç son!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde çocukların kavgasına aileler de katıldı. Taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada Mustafa Salman (49) ayatını kaybetti, 1'i ağır, 4 kişi de yaralandı.

YAŞAM 03.08.2019, 20:34
Gençlerin kavgasına aileler de karıştı... Korkunç son!

Olay, dün Çiftepınar Mahallesi Mustafa Alpdoğan Caddesi'nde yaşandı. Mahallede iki ailenin çocukları arasında çıkan kavgaya, yetişkinler de katıldı. Taşlı, sopalı kavgada gençlerden ikisi, yere yatırdıkları bir kadın ile erkeği dövmeye başladı. Bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Kavga esnasında fenalık geçiren kadın, yerinden kalkarak tarafları ayırmaya çalıştı. Mahalle sakinleri tarafları ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 YARALI

Gençler, dövdükleri Mustafa Salman'ı apartman boşluğuna götürerek bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Salman yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin durumumun ağır olduğu kaydedildi.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Mustafa Salman, bugün Doğubayazıt'ta defnedilirken, polis kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Kavgayla ilgili 2 kişinin de arandığı aktarıldı.
 

Yorumlar (0)