Genç kız kendisini rahatsız eden adamı vurdu

Seyrantepe’de 19 yaşındaki genç bir kız, sürekli kendisine arkadaşlık teklifinde bulunup rahatsız eden 40 yaşındaki adamı, tabancayla vurdu. Yaralı adam, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülürken, olayın ardından kaçmaya çalışan genç kız Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.  

YAŞAM 29.09.2021, 11:23 30.09.2021, 09:29
Genç kız kendisini rahatsız eden adamı vurdu

Geçtiğimiz pazar günü Kağıthane Seyrantepe’de yaşanan olayda, Esra V. isimli 19 yaşındaki genç kıza arkadaşlık teklifinde bulunan Bülent D. (40), Esra V.’yi rahatsız etmeye başladı. 

Kendisini rahatsız eden 40 yaşındaki adamı tabancayla vurdu

Yaşananlar üzerine Esra V., Bülent D.’nin aracına çarptı. Yaşanan çarpışma neticesinde Esra V. ile Bülent D. arasında bir tartışma yaşandı. 
Kısa süren tartışmanın ardından 3 arkadaşıyla beraber B.D., Esra V.’nin evine gitti. Evin giriş kapısındaki tartışmanın ardından Esra V., korkutmak için evdeki tabancayı eline aldı. Bu esnada Bülent D.’nin arkadaşları kaçmaya çalıştı. Tabanca ile ateş eden Esra V., Bülent D.’yi kasığından yaraladı. Silah sesleri üzerine site sakinleri polise ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Bülent D., Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. 

Genç kız yakalandı

Olaya ilişkin çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği binada inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde genç kızın olayda kullandığı tabanca ele geçirildi. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Esra V., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan 19 yaşındaki Esra V., emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi. 

“Arkadaşlık teklifinde bulunup rahatsız etti” 

Genç kızın emniyette verdiği ifadesinde Bülent D. adlı şahsın kendisini sürekli rahatsız ettiğini ve arkadaşlık teklifinde bulunduğunu, olayın yaşandığı gün site kapısından girerken onun aracına çarptığını ve ardından tartıştıklarını anlattı. Ardından eve gittiğini ve Bülent D. adlı şahsın 3 kişiyle beraber yanına geldiklerini ve kendisine saldırmaya çalıştıklarını belirten Esra V., o esnada evdeki tabancayı alıp, Bülent D.’yi korkutmak için yere doğru 1 kez ateş ettiğini anlattığı belirtildi. 

Yorumlar (0)