Genç balerinin katil zanlısı polisi de bıçakladı!

Ordu'da balerin Ceren Özdemir (20), evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Şüpheli, saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan bir polisi de bıçakla yaraladı.

YAŞAM 04.12.2019, 10:21 04.12.2019, 17:06
Genç balerinin katil zanlısı polisi de bıçakladı!

Olay, Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Zaferi Milli Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi.

Genç balerin Ceren Özdemir, antrenmanın ardından geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 

Vücuduna aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır yaralanan Özdemir, kanlar içerisinde yere yığıldı. Saldırgan olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. 

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Gözaltına alınan kişi serbest bırakıldı

Cinayetin ardından özel bir ekip kuran polis, çevrede bulunan iş yerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ceren Özdemir'i takip eden bir kişinin görüntülerine ulaşıldığı fakat kapüşon sebebiyle kimlik tespiti yapılamadığı bildirildi. Zanlıya benzer bir kişinin, şüpheli sıfatıyla polis tarafından gözaltına alındığı ve bu kişinin emniyette sorgulandığı kaydedildi. 

Şüphelinin, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldığı bildirildi. 

Son görüntüleri ortaya çıktı

Genç balerin Ceren Özdemir'in öldürülmeden önce son görüntüleri de ortaya çıktı. 

Yeni gözaltı

Ceren Özdemir'in katil zanlısı polisin operasyonu sonucu yakalandı. Şüpheli, saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan bir polisi de bıçakla yaraladı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak amacıyla emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin saldırısı nedeniyle ağır yaralanan polis memurunun, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. 

Yorumlar (0)