Gelin halay çekmekte zorlandı

Hakkari’deki Pinyanişi aşiretinin ileri gelenlerinden iş insanı Bülent Çallı’nın avukat oğlu Melih Çallı ile Naif Çallı'nın inşaat mühendisi kızı Büşra Çallı çifti görkemli bir düğünle dünya evine girerken, geline 4 kilogram altın, damada ise 3 milyon lira hediye edildi.

YAŞAM 25.07.2022, 22:39 26.07.2022, 10:58
Gelin halay çekmekte zorlandı

Hakkari’nin Pinyanişi aşiretinden Melih Çallı ile Büşra Çallı için Berçelan Mahallesi üzerinde iki gün iki gece süren düğün gerçekleştirildi. 

Genç çiftin düğün töreninde Van, Antalya, İstanbul, Hakkari, Irak ve İran'dan gelen pek çok önemli isim bir araya geldi. 

Düğün alanında iş insanı Bülent Çallı ve sağdıç Erol Çallı tarafından karşılanan davetliler, Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. 

Düğüne gelenlere pilav, kavurma ve cacık ikram edildi. 

Takı takma yarışına girdiler

Davetliler, genç çifte takı takmak amacıyla adeta yarışa girdi. Gelin, 4 kilogramı bulan takılar sebebiyle halay çekmekte zorluk yaşarken, damada ise 3 milyon lira hediye edildi. 

Damadın babası iş insanı Bülent Çallı, oğlunun bu mutlu gününde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti. Çallı, “16 Temmuz'da kız tarafının düğününü Ankara'da yapmıştık. Akrabalarımızın yoğun ısrarı üzerine Hakkari'de de düğün yaptık. Düğüne katılan herkese saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Yorumlar (0)