Gelin, düğünü bıraktı kavgayı ayırdı

İstanbul Esenyurt’ta yapılan bir düğünde, takı nedeniyle aileler arasında kavga yaşandı. Düğün salonundan sokağa taşınan kavgada gelin, düğünü bırakıp kavga edenleri ayırmaya çalıştı, ortalık adeta savaş alanına döndü. Olaydan sonra düğünden ayrılan gelin, çevredekilerin kamerasına anbean yansıdı.

YAŞAM 06.12.2021, 14:15 07.12.2021, 17:54
Gelin, düğünü bıraktı kavgayı ayırdı

Dün akşam Esenyurt ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen düğünde takı sebebiyle  iki aile arasında tartışma yaşandı. 

Takı tartışması kavgaya dönüştü

Sözlü tartışmanın bir türlü çözüme kavuşamaması ve tartışmanın hararetlenmesiyle birlikte iki aile birbirlerine saldırmaya başladı.

Yaşananlar, çevrede bulunan vatandaşların telefon kameralarına yansıdı.

Düğün salonundan sokağa taşınan kavgada, ortalık adeta savaş alanına dönerken, gelin ise yaşanan kavgayı ayırmak için büyük çaba sarf etti. Çevredeki vatandaşların olayı ihbar etmesiyle birlikte çok sayıda polis ve ambulans ekibi olay yerine sevk edildi.

Kavgaya müdahalede bulunan polis ekipleri, öfkeli tarafları durdurma konusunda oldukça güçlük yaşadı. Kavgadan sonra gözyaşlarına hakim olamayan gelin, olay yerinden bir araca binerek uzaklaştı. 

Yorumlar (0)